eViihde

Current status of the eViihde project in Finnish. Also download links to software will be posted here.

 • Uutta rajapintaa käyttävä Mac versio eViihteestä tarjolla (beta)

  Uutta rajapintaa käyttävä Mac versio eViihteestä tarjolla (beta)

  Sen verran nyt muuttunut tuo tilanne sopimusten tulkinnassa ja muussa, niin Mac käyttäjien iloksi (osittain) toimiva eViihde versio tarjolla siinä kunnossa mitä se kesällä tuli (5.7.2018 status). Toimii: – Katso – Selaa – Lataa Ei toimi: – Kaikki muu (lisää kansio, poista kansio/tallennus, lisää/muokkaa/poista ajastus) Voi hakea täältä.
 • eViihde, kehityksen tilanne ja jatko.

  eViihde, kehityksen tilanne ja jatko.

  Alla oleva teksti on löydettävissä myös Elisan palstalta, jossa asiaa on käsitelty. Nykyisellään ja nykymuotoisella sopimuksella, joka Elisan puolelta tuotiin pöytään, ei ole mahdollisuutta jatkaa kehitystyötä ja samaan aikaan tietää, että ei ole tiedossa isoja laskuja auditoinneista tai muista vastaavista. Eli lyhyesti; toistaikseksi eViihteen kehitys on pysäytetty, kunnes lakikuviot on selvillä. Tämä koskee Mac ja … Continue reading "eViihde, kehityksen tilanne ja jatko."
 • eViihde status 5.7.2018

  eViihde status 5.7.2018

  Uuden API rajapinnan muutokset etenevät, sovelluksesta ei ole vielä julkaisukelpoista käännöstä. MacOS version tilanne: – Kansioiden selaaminen (OK) – Tallenteen tiedot latautuvat (OK) – Tallenteen tiedot näkyvät vasemmassa reunassa (OK) – Tallenteiden katselu VLC;llä toimii (OK) – Jatkuvien ajastuksien selaaminen (Ok) – Kanavien ohjelmatietojen katselu, ohjelmakartta (Selvityksessä) – Tallenteiden poisto (Ei toimi) – Kansioiden luonti … Continue reading "eViihde status 5.7.2018"